Zoofast.ro exprimă părerea ei bună despre cooperare – alegerea potrivită la un profit sigur!

Cei care decid să înceapă propria afacere, știu foarte bine ce înseamnă să fii competitiv pentru alții și în mod constant să consolideze poziția pe piață. Totuși trebuie să se rețină că dezvoltarea părerii bune și asigurarea poziției, se bazează în principal pe compendiul de acțiuni ale specialiștilor.

 

Cooperarea pe termen lung KrakVet cu compania Gebuko a dovedit că pe piața romaneasca, nu există profesionisti mai buni, care se ocupă cu publicitatea și poziționarea eficientă pe internet.

Angajații agenției depun toate eforturile pentru a pregăti și a realiza cele mai bune planuri de activități, elaborate în funcție de nevoile clientului.

Datorită eforturilor folosite de Gebuko, suntem siguri că la magazinul nostru vin clienți interesați de produsele oferite de noi, nu internauți întâmplători. De la începutul cooperării, am observat o creștere generală a interesului în magazinul nostru, care lună de lună ajunge la un nivel tot mai ridicat. Tratamentele utilizate de Gebuko se traduc direct la poziția, vizibilitatea, recenziile clientilor și rezultatul financiar al companiei KrakVet.

Este de remarcat că, spre deosebire de publicitatea tradițională, eficacitatea internet marketing cu care se ocupă Gebuko, este pe deplin măsurabilă.

 

Clientul plateste companiei pentru rezultate concrete, astfel încât nu există nici o teamă că s-au investit bani fără folos. Rețineți, totuși, că numai satisfacția și angajamentul ambelor părți este o garanție a succesului.

 

ZooFast a atins succesul pe piața romaneasca și internațională, prin urmare, cu încredere, vă recomandăm cooperarea cu Gebuko.

 

Marek Batko

Marek Batko - Deja la vârsta de 25, el a știut că va construi o companie mare și va reuși. În cei șase ani, a creat cel mai mare magazin pentru animale de companie on-line. Astăzi, compania Krakvet sprijină 500,000 de clienți și realizează 60 de mii de comenzi pe lună. Începând cu anul 2010, sub numele de marcă Zoofast, s-a obținut cu succes extinderea pe piețele europene, inclusiv România.