Despre Gebuko Sp. z o.o.

Gebuko Sp. o.o. a fost înființat în 2008, pe baza companiilor Gebuko Artur Kuschill și Starnet Pawel Stach, care funcționează din anul 2006. Proprietarii companiei angajate în poziționarea profesională începând cu anul 2004, ne-au făcut una dintre cele mai vechi din Polonia.

Gebuko Sp. o.o. angajează personal specializat. Ne ocupam de poziționare site-uri web, optimizare a acestora, și avem grijă de facilitățile de link-uri către site-urile clienților noștri. Administram campanii publicitare contextuale AdWords, pentru clienții noștri. Recomandăm adaptarea pe site-uri web la nevoile de e-commerce. Creăm conținut pentru paginiile clienților noștri și mediul de rețea apropiat. Conducem campanii de marketing pe Internet, inclusiv marketing transmis tainic (neoficial), opinii sponsorizate, marketing nativ si digital PR. De asemenea, eliminam intrările defăimătoare pe Internet. Cu mulți dintre clienții noștri, lucrăm în continuu timp de 8 ani. Compania noastra este în creștere rapidă, sediul central este in Cracovia, dar oferă serviciile noastre în întreaga țară, precum și în țările selectate ale Uniunii Europene, inclusiv în România.

Consiliul de Gebuko sp. o.o. include:

Artur Kuschill - CEO

Specialist de marketing online. Scrie în prezent teza de doctorat în domeniul dreptului publicității pe internet.

Pawel Stach - Vicepreședinte

Specialist de poziționare și optimizarea paginilor web. Este angajat în cercetare pe algoritmi de motoare de căutare.

Daniel Rynkar - membru al Consiliului

Sales Manager, specialist pentru e-commerce.

Radosław Bednarz - Membru al Consiliului

Șef de SEO, specialist de poziționarea și optimizarea paginilor web

GEBUKO Sp. z o.o.

Str. Mieszka I 32/2
Cod postal: 31-432, Cracovia
e-mail: biuro@gebuko.eu
Tel: +48 602 311 003

PNI: 945-211-64-38
ONRC: 0000316933

Capitalul social Gebuko sp. o.o. este 50 000 zloți, compania a fost înregistrată în cadrul Departamentului Economic XI-a Registrului Național al Curții de District Court pentru Cracovia-Śródmieście în Cracovia.