Internet Marketing

Această formă de introducere pe piață folosește site-uri Web și Internet pentru a ajunge la clienți. Avantajul de marketing online, față de formele tradiționale de publicitate și de promovare, este lipsa termenelor și a zonelor geografice, precum și marea viteză și ușurința de a modifica mesajul publicitar. Activitățile incluse în marketing pe Internet pot fi împărțite în diferite forme de publicitate online, cum ar fi bannere, pop-up-uri, link-uri sponsorizate, acțiuni care fac ca un potențial client să gasească singur agentul de publicitate, de exemplu, viral marketing, poziționare, sau e-mail marketing.

Beneficiile de Internet Marketing

Numai partea română a internetului este formată din milioane de site-uri. În fiecare zi apar sute de site-uri noi, companii și utilizatori de Internet care postează încă mii de conținuturi noi și mesaje. Printre acest ocean de informații vor avea success, numai acele companii și persoane fizice care reușesc să capteze atenția potențialilor clienți. Fără campanii de Internet marketing conduse în mod competent adică promoții și reclame de firma pe Internet, este extrem de dificil. În epoca internetului, companiile care operează chiar și în afara Internetului nu își pot permite lipsa prezenței pe Web. În prezent, mai mult de jumătate dintre români au acces la Internet, majoritatea utilizatorilor de Internet, chiar înainte de cumpărături dintr-un magazin tradițional caută pe Internet, informații și opinii cu privire la produsele de interes de cumpărare.

Desfășurarea campaniei de marketing

Clienții cei mai valoroși pentru afacerea dvs. sunt clienții care sunt deja interesați de achiziționarea unui produs sau serviciu, și ei sunt în căutarea lui. Unul dintre principalele avantaje ale Internetului de marketing este abilitatea de a ajunge în mod direct doar la astfel de clienți potențiali. Compania GEBUKO care oferă servicii de marketing pe Internet, s-a axat pentru a ajunge la potențialii clienți, adaptându-se la nevoile individuale ale fiecăreia dintre societățile cu care cooperează. Grație serviciilor fimei noastre, partenerii noștri obțin mulți clienți cu cost de reclamă foarte mic.